Waterdruppel met blauwe achtergrond met H2O erop

Waterdruppel met blauwe achtergrond met H2O erop van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waterdruppel met blauwe achtergrond met H2O erop

van Wijnand Loven

Waterdruppel met blauwe achtergrond met H2O erop van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73475
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
382 gratis verzending!

Omschrijving

In deze conceptfoto van een waterdruppel heb ik wat extras toegevoegd: de blauwe achtergrond van de druppel toont de chemische formule van water (H2O) die in de druppel wordt gereflecteerd. Zo is dit een waterdruppel met dubbele betekenis.
Bij het fotograferen van waterdruppels is de timing het moeilijkste onderdeel: de druppel is slecht een paar milliseconden in deze vorm voordat hij weer inzakt. Met deze foto kwam daar ook nog bij dat de H2O formule wel duidelijk in de druppel zichtbaar moest zijn om het concept te laten werken. Door de lenswerking van de druppel, staat de H2O formule grappig genoeg op z?n kop!

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken