Waterdruppel op een blad

Waterdruppel op een blad van Nynke Altenburg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waterdruppel op een blad

van Nynke Altenburg

Waterdruppel op een blad van Nynke Altenburg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 581229
Kies het materiaal Meer informatie
Hout
Kies materiaal opties Speciale wens?
106 gratis verzending!

Omschrijving

Een gedetailleerde foto van een waterdruppel op een blad. Er zit een mooi lijnspel in de foto waardoor de druppel goed naar voren komt.

Dit werk wordt aangeboden door Nynke Altenburg

Nynke Altenburg profielfotoIn het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en zo ben ik bij een van mijn hobby's terecht gekomen: illustreren en beeldbewerking. Maar naast deze hobby heb ik een grote passie: fotografie.

Al sinds mijn 12e kan je mij dagelijks vinden met een camera in mijn handen. In de loop der jaren zijn de onderwerpen die voor mijn lens terecht kwamen uit een gaan lopen. Je zult dus ook van alles in mijn shop tegen komen: van stad tot aan natuurfotografie en van landschapsfotografie naar macro.

Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken / te reizen en om dit dan ook vast te leggen. Het leuke aan fotografie vind ik dat je je eigen wereld kan creëren. Neem vooral een kijkje in mijn shop dan zie je mijn kijk op de wereld!

Heb je speciale wensen of zou je sommige werken net wat anders willen zien? Neem dan contact met me op via mijn Instagram.

Alle werken