Waterkering Stuwcomplex Hagestein

Waterkering Stuwcomplex Hagestein van Jan van der Vlies

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waterkering Stuwcomplex Hagestein

van Jan van der Vlies

Waterkering Stuwcomplex Hagestein van Jan van der Vlies

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 557885
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
244 gratis verzending!

Omschrijving

Stuwcomplex in de rivier De Lek bij Hagestein. Bij teveel smelter uit het buitenland of overmatig veel regenval wordt de stuw gesloten om overstromingen te voorkomen. Vaak is een combinatie van factoren van belang. Zo is stuwing vanuit de Noordzee door een aanlandige storm vaak de oorzaak dat het water niet af kan vloeien naar zee.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Vlies

Jan van der Vlies profielfotoAls schooljongen zat ik met m’n vader in de doka klassenfoto’s af te drukken in zwart-wit. Als beloning kreeg ik een zakcentje. Hier is de liefde voor fotografie ontstaan en zo heb ik zelf ook de kunst in het analoge tijdperk geleerd. M’n eigen werk afdrukken in de doka van m’n vader.
Als autodidact heb ik me de vaardigheden en technieken eigen gemaakt door veel te lezen, te leren en vooral te oefenen. Vallen en opstaan hoort erbij.
Er zijn natuurlijk talloze regels waaraan een goede foto zou moeten voldoen, en het is goed om daar kennis van te nemen zodat je geen elementaire fouten gaat maken.
Het mooie van regels is dat je deze ook kunt breken en er creatief mee om kunt gaan. Let wel op, deze regels zijn er met een reden, dus hou ze wel in je achterhoofd. Maar de vrijheid om de grenzen op te zoeken is er natuurlijk altijd.
Zo blijft de belichtingsdriehoek, de driehoek van diafragma, ISO en belichtingstijd uiteraard fier overeind staan, hier kun je niet om heen, maar alle andere regels aangaande compositie, nabewerkingen kun je naar eigen inzicht en smaak aanpassen.
Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van de landschapsfotografie en de architectuur, zwart-wit en lange sluitertijden fotografie. Hiervoor gebruik ik momenteel een Canon 6D Mark II spiegelreflex camera met een standaard 24-105mm lens. Deze combinatie gebruik ik in 90% van de gevallen. Om lange sluitertijden te creëren maak ik gebruik van een set filters van het merk Lee.

Alle werken