Waterlelies bij dageraad

Waterlelies bij dageraad van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 184016

Waterlelies bij dageraad van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Shopping Weekend korting tm 26-11.
Nog 2 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Niets is er meer rustgevend dan bloemen. Zo zal dit natuurbeeld van waterlelies bij dageraad je interieur omvormen tot een plaats waar je rust vindt tijdens of na een drukke dag. Dit werk van Jan Keteleer, JanKé voor de vrienden,is gebaseerd op de Waterlelies van Monet waaronder er ook verschillende tijdens de ochtend geschilderd zijn. Zo brengt hij de rode kleuren van de waterlelies samen met die van de dageraad prachtig over. De waterlelies bevinden zich in de schaduw van bomen in een vijver of moeras. Want in welk landschap kan je vroeg in de ochtend, als de zon net opkomt waterlelies vinden die lijken te ontwaken in de schaduw van de omliggende bomen. Dit beeld brengt je gegarandeerd in de nodige rustige stemming die je de dag perfect doet doorkomen.

Over Jan Keteleer

Werk aan de muur stelt hier een selectie voor van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, die bekend is door zijn projecten die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collecties zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend.

Alle werken