Watermolen De Havik in Grootschermer van Ellen van Schravendijk

Werkcode: 277 519 Kopieer de werkcode

Ellen van Schravendijk profielfoto Watermolen 'De Havik' in Grootschermer. De molen is oorspronkelijk gebouwd in 1572 en is in 1863 vanuit De Rijp overgeplaatst naar de huidige plek aan het Haviksdijkje. In de oorlog was in de kolk onder de molen een 'wapenarsenaal' van het verzet verborgen. Bewoner was toen Jan Vergaay, daarna heeft onder andere H. van Truijen er gewoond. De staat van de molen ging hard achteruit en ze stond er vervallen en zonder wieken bij. Uiteindelijk heeft, eind zeventiger jaren, prof. Durrer de molen gerestaureerd. Tegenwoordig (2016) wordt de molen bewoond door (jazz)saxofonist Hans Dulfer. Op de foto de molen in de sneeuw bij opkomende grondmist.

Dit werk wordt aangeboden door Ellen van Schravendijk

Fotografie is mijn passie. Ik vind het fantastisch om datgene wat er allang is op een mooie manier vast te leggen, uit te lichten en te laten zien. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en architectuur zowel in Nederland als tijdens mijn reizen. De polder waar ik woon geeft mij vele mogelijkheden om thuis er lekker op uit te trekken. Zuid Afrika is mijn favoriet voor fotografie van wild life. Olifanten hebben mijn hart gestolen. Uren kan ik naar een kudde olifanten kijken, naar het gedraai, het geduw en de trage en logge manier van bewegen. Ik heb het geluk gehad dat ik bij de roofdieropvang in Friesland Felida, van de Stichting Viervoeters meerdere keren leeuwen en tijgers van dichtbij heb kunnen fotograferen. Ook in Lionsrock in Zuid Afrika mocht ik langere tijd bij deze grote katachtigen vertoeven om ze vast te leggen. Sinds de digitale fotografie zijn intrede heeft gedaan is mijn computer mijn doka van vroeger. Zie ook https://www.studiohetzuidje.com

Meer weten over Ellen van Schravendijk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

kurt
Nederland
5 / 5

Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Samira
Nederland
5 / 5

Super van begin tot eind
Prachtig product en super service! De

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Christa Van der Wielen
Nederland
5 / 5

Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Christina Korbee
Nederland
5 / 5

Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Shannah
Nederland
4.5 / 5

Uitstekende service en prachtige kwaliteit posters

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Annelies Hoolmans
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Karin
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Lucas Meer
Nederland
5 / 5

Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Henk C.A. Weustrhof
Nederland
5 / 5

Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Watermolen De Havik in Grootschermer van Ellen van Schravendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden