Waterpomp

Waterpomp van Ingrid Van Damme fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waterpomp van Ingrid Van Damme fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372348
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

Een waterpomp of te wel een zwengelpomp (handbediend) is een pomp die water naar de oppervlakte brengt, machinaal of handmatig een zwengel heen en weer te bewegen.
In het verleden werd grondwater (ook welwater genoemd), of regenwater voor consumptie of andere doeleinden meestal met behulp van een aker uit een waterput of regenbak geschept. Ook oppervlaktewater werd veelvuldig gebruikt.

Over Ingrid Van Damme fotografie

Ingrid Van Damme fotografie profielfotoWelkom, fotografie heeft me altijd geïnteresseerd ben graag creatief bezig. Vooral het spelen met licht, juiste compositie vinden om dikwijls een klassieker toch even anders vast te leggen. 'k Geniet gewoon van het maken van foto's en de resultaten, vooral in de natuur dat ontspant me. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Alvast bedankt voor de belangstelling.Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotogr.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://500px.com/ingridvd en https://ingridvandamme.myportfolio.com/ kan je ook nog meerdere werken zien. Voor vraag over andere werken kan je steeds mailen ingridvandamme@live.be

Alle werken