Waterrijk Purmerend

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 117 467

Jan van der Knaap over Waterrijk Purmerend

Purmerend is een stadje dat ligt aan de Purmerpolder. Purmerend is geen onderdeel van de gemeente Waterland, waar bijvoorbeeld de stadjes Monnickendam en Edam toebehoren, maar is wel waterrijk, met veel grachtjes, meertjes, vijvers en kanaaltjes. Het stadje zelf is echter geplaveid en versteend, zodat regenwater soms niet makkelijk wegstroomt. Dit is de Kaasmarkt, met zicht op de toren van het oude stadhuis.
Waterrijk Purmerend vind je in de categorieën Architectuur, Contemporary, Digital Art, Fotografie, Gemeentehuis, Klinker (steen), Modern, Neerslag (atmosfeer), Overstroming, Purmerend, Reflectie (straling), Regen, Urban / Street en Water.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Waterrijk Purmerend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterrijk Purmerend van Jan van der Knaap

Koop dit digital art werk Waterrijk Purmerend van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 117 467
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.