Waterspelletjes aan de Baltische Zee met een Magyar Vizsla.

van Babetts Bildergalerie

- Werkcode: 971 660

Babetts Bildergalerie over Waterspelletjes aan de Baltische Zee met een Magyar Vizsla.

De 1 jaar oude Magyar Vizsla korthaar reu Oskar heeft veel plezier met spelen in de Baltische Zee. Eén steen is genoeg en hij duikt in het water en is gelukkig.
Waterspelletjes aan de Baltische Zee met een Magyar Vizsla. vind je in de categorieën 1 year old, Bruin, Dieren, Drahthaariger Ungarischer Vorstehhund, Fotografie, Hungarian pointing dog, Oskar, hunting dog, short hair en wire hair.
Babetts Bildergalerie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Beroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken van Babetts Bildergalerie


Waarom je kiest voor Waterspelletjes aan de Baltische Zee met een Magyar Vizsla. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Waterspelletjes aan de Baltische Zee met een Magyar Vizsla. van Babetts Bildergalerie

Koop de foto Waterspelletjes aan de Baltische Zee met een Magyar Vizsla. van Babetts Bildergalerie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 971 660
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.