Watersproeier in avondlicht

Watersproeier in avondlicht van Judith Linders

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Watersproeier in avondlicht van Judith Linders

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 413509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

De ondergaande zomerzon zette dit dagelijkse tafereeltje in een gouden gloed

Over Judith Linders

Judith Linders profielfotoJaren geleden, nog voor de tijd van de digitale camera, ontdekte ik een leuke nieuwe hobby: landschapsfotografie. Ik vond het heerlijk om buiten bezig te zijn en om te proberen de schoonheid van de natuur vast te leggen. Maar, zoals dat gaat, slokten werk en andere dagelijkse zaken mijn tijd op en langzamerhand fotografeerde ik steeds minder.

Ik wandelde nog steeds heel graag en steeds vaker dacht ik "Dit wil ik vastleggen, voordat het voorgoed verdwenen is". In de herfst van 2016 heb ik spontaan een digitale spiegelreflexcamera gekocht. In het begin voelde ik me erg geïntimideerd door alle mogelijkheden van mijn camera, dus het duurde een paar weken voor ik er ook echt mee aan de slag ging. Toen ik eenmaal bezig was herontdekte ik hoezeer ik ervan geniet om buiten te fotograferen. 

Fotograferen is een ontdekkingsreis voor mij. Ik heb ontdekt dat ik van wijdse landschappen hou, omdat zij mij een gevoel van vrijheid geven en dat is belangrijk voor me. Bomen vind ik magisch en ik hou van hun stille kracht en van het gevoel van veiligheid en troost dat ze me geven. Ik ben ervan overtuigd dat ik de komende jaren nog veel meer ga ontdekken, over fotografie en over mezelf.

Ik gebruik deze apparatuur:

Sony A99II

Sony Vario Sonnar 16-35 F2.8 ZA SSM II

Sony Vario Sonnar 24-70 F2.8 ZA SSM II

Sony 70-300 F 4.5-5.6 G SSM

Alle werken