Waterval Victoria Falls

van Dexter Reijsmeijer

- Werkcode: 185010

Dexter Reijsmeijer over Waterval Victoria Falls

Waar komt het water vandaan? Uit de Zambezi rivier tussen Zambia en Zimbabwe. Als je aan de kant van Zambia de watervallen bezoekt, zie je geen watervallen, maar de rivier. Je kunt ze wel horen, maar niet zien haha! De kant van Zimbabwe heeft het geluk, want daar komt al het water naar beneden. Per minuut valt er ruim 500 miljoen liter water over de rotswand, wat voor enorm veel spetters zorgt. Dus aan de linker kant, waar de watervallen beginnen kun je haast niks zien door de vele nevel. Je wordt ook helemaal nat als je er te lang blijft staan.

Gelukkig heb ik de waterval voor jou bevroren en kun je zonder waterschade genieten van deze waanzinnige plaat aan jouw muur.
Waterval Victoria Falls vind je in de categorieën Afrika, Astronomie, sterren en de ruimte, Contemporary, Duinen (Gelderland), Fotografie, Grasland, Groen, Horizon (lijn), Landschappen, Lijn (meetkunde), Lucht, Natuurgebieden, Oceanen en zeeën, Rainbow (band), Regen, Regenboog (zeilboot), Regenwoud, Rots (steen), Victoria Falls bridge, Victoriawatervallen, Water, Waterval, Watervalkikker, Watervallen in IJsland, Watervallen van Coo, Watervallen van New York, Watervallen van Rauros, Watervallen van Triberg, Watervallen van de Iguaçu, Watervallen van de Vrijenberger Spreng, Watervallen van de Zwalm, Zambezi, Zambezi (regio), Zambezia, Zimbabwe, Zon en Zonnestraal (tijdschrift).
Dexter Reijsmeijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dexter Reijsmeijer

Bezoek gerust mijn website voor veel meer van mijn werk: https://www.dextairphotography.nl

Alle werken van Dexter Reijsmeijer


Waarom je kiest voor Waterval Victoria Falls op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterval Victoria Falls van Dexter Reijsmeijer

Koop de foto Waterval Victoria Falls van Dexter Reijsmeijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 185010
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.