Waterval bij de Geiranger Gletsjer in Noorwegen

van Wouter Loeve

- Werkcode: 390 548

Wouter Loeve over Waterval bij de Geiranger Gletsjer in Noorwegen

Dit beeld is geschoten in Noorwegen, met een ND filter om de beweging van het water vast te kunnen leggen. Dynamische foto die zowel de beweging in de wolkenpartijen als het water goed weergeeft. Een zeer uitgesproken, ruige Noorse scene. De natuur op zijn best.
Waterval bij de Geiranger Gletsjer in Noorwegen vind je in de categorieën Dynamiek (beweging), Fotografie, Geiranger, Geirangerfjord, Geirangerflord, Gletsjerijs, Grijsfilter, Landschappen, Long exposure photography, Long-exposure photography, Steen (materiaal), Waterval en gletsjer.
Wouter Loeve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wouter Loeve

Als 8 jarige knul regelmatig aan de haal met een camera. Alles ging op de plaat. Als 12 jarig jochie stond ik vooraan bij concerten en muziekfestivals. Een van mijn eerste concerten die ik schoot was van De Dijk!
Nu, na jaren vooral op muziek te hebben gefocussed, ga ik er af en toe wat bij doen, waarvan er zeker een aantal beelden beschikbaar komen op Werk aan de Muur!

Alle werken van Wouter Loeve


Waarom je kiest voor Waterval bij de Geiranger Gletsjer in Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waterval bij de Geiranger Gletsjer in Noorwegen van Wouter Loeve

Koop de foto Waterval bij de Geiranger Gletsjer in Noorwegen van Wouter Loeve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 390 548
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.