Waterval in Madeira

Waterval in Madeira van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waterval in Madeira

van Ricardo Bouman

Waterval in Madeira van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100009
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtige waterval in de bergen van Madeira.
In Madeira kun je verschillende levada wandelingen lopen in de bergen. Levada's zijn smalle kanaaltjes in de bergen, speciaal gemaakt door arbeiders om laag gelegen gebieden te voorzien van bergwater voor zowel de mensen als landbouw. Het eindpunt van zo'n wandeling is in meeste gevallen de bron van zo'n levada... Een waterval. Madeira staat bekend om zijn oubollige status als bloemeneiland maar als je de bergen intrekt dan zul je merken dat dit eiland dat onderdeel is van Portugal, veel meer te bieden heeft dan leuke bloempjes en schattige dorpjes.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken