We go where the wind takes us - Grevelingenmeer

We go where the wind takes us - Grevelingenmeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 246740

We go where the wind takes us - Grevelingenmeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Lente korting, geldig t/m 23 april 2018.
Nog 1 dag en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Schitterende landschapsfoto van het Grevelingenmeer bij zonsopgang met een indrukwekkende wolkenlucht en groot aantal vliegende ganzen die naar het Zuidwesten vliegen. Deze foto is gemaakt vanaf de dijk (Heernisweg) in Den Osse op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Aan de horizon ziet u het onbewoonde eiland Hompelvoet. Link aan de horizon ziet u Vuurtoren Vesthoofd bij Ouddorp en Vissershoofd.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken