Weena

Weena van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Weena van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 59042
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Abstracte weergave van gebouw Delftse Poort aan de Weena in Rotterdam, waar Nationale Nederlanden gevestigd is. De oranje streep die het beeld breekt is daar dan ook kenmerkend voor. Het beeld krijgt verder extra textuur door de reflectie van de wolken en de lucht. De foto past in mijn serie hokjesgeest, een verzameling Gursky-achtige abstracte weergaven van (voornamelijk) gebouwen, waarbij de strakke geometrische ordeningen en lichte afwijkingen in het patroon aangeven dat structuur goed is, maar je vooral niet moet vergeten af en toe buiten de gebaande paden te treden... Een impressie van deze serie is te vinden op mijn you tube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=nGZQZlWdMcQ

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken