Facebook pixel
Weerspiegeling van een molen

Weerspiegeling van een molen van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Weerspiegeling van een molen van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 233240

Weerspiegeling van een molen van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Weerspiegeling van een molen van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

's Avonds rond zonsondergang ben ik gaan fietsen met camera en statief mee. Deze molen in Broek op Langedijk staat aan het kanaal Alkmaar - Kolhorn en is een fotogeniek typisch Hollands plekje. Deze foto is gemaakt net na zonsondergang met lange sluitertijd, waardoor de lucht mooi gekleurd is en het water zacht is, waardoor de reflectie van de molen mooi is.

Over Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 39 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (6) en Rens (5). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen twee jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken