Weerspiegeling

van Jet Parent

- Werkcode: 941136

Jet Parent over Weerspiegeling

Weerspiegeling | 2020 | Kleurpotlood en gouache | 70 x 50 cm
Weerspiegeling vind je in de categorieën , Bloemen & Planten, Bossen, Gouache, Graphics botanicals, Illustraties, Kleur collecties, Kleurpotlood, Kunst, Landschappen en Schilderijen.
Jet Parent profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jet Parent

Jet Parent is een illustrator die illustraties maakt waarin kleur, van helder tot subtiel, en sfeer, van eigenaardig tot idyllisch, de boventoon voeren. Ze studeerde Illustration Design aan ArtEZ University of the Arts en Falmouth University. Ze laat zich vooral inspireren door graphic novels, sprookjes, kinderliteratuur, reisverhalen en de natuur, en werkt graag met gouache en kleurpotloden. Haar graphic novel 'Aberfala' (2018) werd geselecteerd voor The Unpublished Picturebook Showcase en werd tentoongesteld op de Frankfurter Buchmesse van 2019.

Instagram: @jet.parent.illustrations

Alle werken van Jet Parent


Waarom je kiest voor Weerspiegeling als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Weerspiegeling van Jet Parent

Koop de illustratie Weerspiegeling van Jet Parent op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 941136
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
63 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.