Welke kant mag ik zitten?

van Truus Nijland

- Werkcode: 294 873

Truus Nijland over Welke kant mag ik zitten?

In Italië staan veel oude villa's er verlaten bij, zo ook deze mooie villa. Als je binnenkomt stralen de mooie wand-en plafond schilderingen je tegemoet. Door de mooie louvre deuren schijnt de zon binnen en geeft een warm licht.
Welke kant mag ik zitten? vind je in de categorieën Architectuur, Bank, Fotografie, Gang (bouw), Geel, Gordijn (afscherming), Italië, Romeinse villa, Urban / Street en Verlaten plekken.
Truus Nijland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Truus Nijland

Truus Nijland is een gepassioneerde fotograaf die een voorliefde heeft voor verlaten gebouwen zoals kastelen, kloosters, kerken en industriële locaties. Met haar foto's heeft ze regelmatig geëxposeerd op diverse locaties in Nederland.

Maar je kunt haar ook steeds meer vinden op een strand of in een stad. Als je door haar albums bladert, vind je zowel schilderachtige natuurfoto’s maar ook creatieve en artistieke foto’s.

Alle werken van Truus Nijland


Meer weten over Truus Nijland?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Welke kant mag ik zitten? als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Welke kant mag ik zitten? van Truus Nijland

Koop de foto Welke kant mag ik zitten? van Truus Nijland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294 873
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden