Wereldkaart - Blauwe aquarel

Wereldkaart - Blauwe aquarel van - Wereldkaarten.Shop -

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 291852

Wereldkaart - Blauwe aquarel van - Wereldkaarten.Shop -

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Wereldkaart - Blauwe aquarel.
Een moderne aquarelschilderij in een frisse blauwe kleur.
Erg mooi in voor in de woonkamer, vergaderruimte, ontvangstruimte, babykamer of stoere kinderkamer.

Wereldkaarten zijn 'conversation starters' en zorgen er zowel thuis als op ander locaties altijd voor dat er leuke en interessante gesprekken worden gevoerd over onze reizen en de mooie wereldlocaties die we hebben bezocht.

Over - Wereldkaarten.Shop -

Wereldkaarten zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie (reis)verhalen vertellen over de locaties die ze bezocht hebben en welke er nog op het verlanglijstje staan. Wereldkaarten.Shop is de webshop van ontwerper Ricardo Bouman waar hij zijn creatieve handgeschilderde wandkaarten aanbied. Al zijn moderne en artistieke werk maakt hij in zijn studio/atelier in Zoetermeer. Hij gebruikt zowel analoge- als digitale mediums om illustraties te maken. Zijn favoriete medium is aquarel en combineert dit ook regelmatig met andere verf- of inktsoorten. Zijn schilderijen worden gedigitaliseerd en zijn scherp, kleurecht en hebben een hoge resolutie. Print zijn daarom ook beschikbaar op grote (wand vullende) formaten.De gehele collectie bekijk je op: https://www.wereldkaarten.shopVoor een leuke film-impressie kijk je op: https://youtu.be/XkDhhZMfDJo

Alle werken