Wereldkaart in Petrol - Schilderij

Wereldkaart in Petrol - Schilderij van Wereldkaarten. shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 260334

Wereldkaart in Petrol - Schilderij van Wereldkaarten. shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Kale witte muren kunnen vanaf nu in één keer veranderen in eyecatchers met deze prachtige Wereldkaart geschilderd in een Petrolblauwe kleur. Deze artistieke wereldkaart heeft niet alleen een rauwe en stoere uitstraling, het is ook een zeer gedetailleerde en realistische wereldkaart.

Deze wereldkaart is gemaakt door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo heeft inmiddels een mooie collectie opgebouwd bestaande uit hand-made en digitale illustraties bestaande uit creatieve, moderne en typografische kaarten.

Ricardo kwam op het idee om de traditionele kaart in een nieuw jasje te steken door een zeer gedetailleerde wereldkaart te schilderen op een MDF plaat van 150x90cm. Schilderen op grootformaat heeft zo zijn voordelen, omdat op deze manier veel mooie details kunnen worden gecreëerd. Denk bijv. aan de talloze eilanden van Indonesië, Fiji, Canada en in de Middellandse Zee.
Het blauwe acrylverf is met zowel ruige als zachte penseelstreken aangebracht. Deze penseelstreken zijn heel duidelijk te zien op de plekken waar het verf dikker is aangebracht. Her en der komt het MDF structuur ook lichtelijk naar voren wat ook weer een mooi effect geeft aan het geheel.
Met deze Wereldkaart bent u gegarandeerd van een prachtige eyecatcher in uw woning- of kantoorinterieur.

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.Shop
Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie locaties die wij met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet. Bestel hier de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne wereld- en landkaarten die geïllustreerd zijn door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Bekijk de officiele webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken