Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig - Wit op Zwart

Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig - Wit op Zwart van - Wereldkaarten.Shop -

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 274157

Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig - Wit op Zwart van - Wereldkaarten.Shop -

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig - Wit op Zwart van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

"Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart"
Een moderne en educatieve wereldkaart met Nederlandstalige landnamen.
Gekeken naar hedendaagse woning- en zakelijke interieurs is voor deze unieke wereldkaart gekozen voor een vrolijke en moderne lettertype.

Vanaf een afstand ziet deze wereldkaart er al heel creatief uit. Maar eenmaal van dichtbij, zul je zien dat alle landnamen op speelse wijze in de wereldkaart geplaatst zijn (uiteraard op de juiste positie en ook zodat de alle landnamen gewoon normaal en goed leesbaar zijn).

Informatie over WereldkaartenShop.
Wereldkaarten zijn zogenaamde 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor altijd voor leuke en interessante gespreksstof over de mooie plekken die we met z'n allen hebben bezocht en welke plekken er nog op ons verlanglijstje staan.

Voor het mooiste resultaat, raad ik aan om deze typografische wereldkaart af te laten drukken op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding). Bij voorkeur als print op Xpozer of een ander materiaalsoort met een glad oppervlak. Waarom? Omdat Xpozer een spierwitte, gladde en matte oppervlak heeft waardoor alle landnamen zeer scherp geprint kunnen worden en de gehele wereldkaart heel goed leesbaar zal zijn.
Een print op canvas kleiner dan 2 meter breed raad ik af, Een canvas bevat teveel structuur wat de (kleinere) landnamen onleesbaar maakt.

Over - Wereldkaarten.Shop -

Wereldkaarten zijn "story starters" en zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie (reis)verhalen vertellen. Wereldkaarten.Shop is een webshop van grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Zijn moderne en artistieke wereld-, land- en stadskaarten illustreert hij in zijn ontwerpstudio. Ricardo gebruikt zowel analoge- als digitale mediums om zijn illustraties te maken. Aquarel is zijn favoriete verfsoort maar daarnaast gebruikt hij ook acrylverf, inktsoorten of natuurlijke materialen om collages mee te maken.
Zijn schilderijen worden op professionele wijze gedigitaliseerd en geoptimaliseerd dat resulteert in scherpe prints met levendige kleuren die van je muur knallen.
En omdat alle schilderijen in hoge resolutie worden gedigitaliseerd, zijn Ricardo's z'n kaartenillustraties uitermate geschikt voor grote (wand vullende) formaten.

Lees hier zijn interview met enkele mooie sfeerimpressies van zijn werk:
https://www.werkaandemuur.nl/blog/een-reis-om-de-wereld-met-ricardo-bouman/

Alle werken