Facebook pixel
Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig

Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig van - Wereldkaarten.Shop -

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig van - Wereldkaarten.Shop - thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 232745

Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig van - Wereldkaarten.Shop -

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

"Wereldkaart in Typografie - Zwart op Wit"
Een moderne en educatieve wereldkaart met Nederlandstalige landnamen.
Gekeken naar hedendaagse woning- en zakelijke interieurs is voor deze unieke wereldkaart gekozen voor een vrolijke en moderne lettertype.

Vanaf een afstand ziet deze wereldkaart er al heel creatief uit. Maar eenmaal van dichtbij zul je zien dat alle landnamen op speelse wijze in de wereldkaart zijn geplaatst. Uiteraard op de juiste positie en ook dat alle landnamen goed leesbaar zijn op een formaat vanaf 1,20 meter breed. Een kleiner formaat als 1,20 meter breed raad ik bij deze af i.v.m. leesbaarheid van de kleinere landnamen. Lees hieronder meer hierover.

Voor het mooiste resultaat, raad ik je aan om deze typografische wereldkaart af te laten drukken op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding). Bij voorkeur als print op Xpozer, Aluminium, Staal, Poster, Acrylglas, Perspex en Behang.
Waarom specifiek deze materialen?
Omdat deze materialen een gladde oppervlak hebben en hierdoor alle landnamen zeer scherp geprint kunnen worden en de gehele wereldkaart met al zijn landnamen dan goed leesbaar zijn.
! Een print op Canvas kleiner dan 2 meter breed raad ik af. Een canvas heeft namelijk een structuur dat vooral de kleinere landnamen zeer slecht of geheel onleesbaar maakt.

Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor interessante gesprekken over de mooie locaties die we met z'n allen hebben bezocht.

Over - Wereldkaarten.Shop -

- Wereldkaarten.Shop - profielfotoWereldkaarten zorgen altijd voor leuk gespreksstof met je familie, vrienden of collega's en zijn een musthave voor het interieur van de reislustige mens.
WereldkaartenShop is de webshop van Ricardo Bouman, een grafisch ontwerper uit Zoetermeer.
Als hobby illustreert hij moderne en artistieke wereldkaarten, land- en stadskaarten met verschillende grafische technieken.
Zijn favoriete medium is aquarel en daarnaast experimenteert hij ook graag met acrylverf, gouache, ecoline en inkten. Ook maakt hij collages met natuurlijke materialen zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen' die u via deze link kunt bekijken: https://bit.ly/2x5GEkA

De schilderijen worden op professionele wijze gedigitaliseerd in hoge resolutie en vervolgens digitaal geoptimaliseerd. Het resultaat zijn scherpe prints met levendige en contrastrijke kleuren die van je muur spatten. Prachtige eyecatchers dus!
De wereldkaarten van WereldkaartenShop zijn zeer geschikt voor grote (wand vullende) formaten in woning- , horeca- en bedrijfsruimten.

Benieuwd naar de persoon en het verhaal achter WereldkaartenShop?
Lees het interview op de blog van Werk aan de Muur en bekijke meteen een mooie voorbeelden:
https://www.werkaandemuur.nl/blog/een-reis-om-de-wereld-met-ricardo-bouman/

Alle werken