Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart

Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart van Wereldkaarten. shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 274157

Wereldkaart in Typografie - Wit op Zwart van Wereldkaarten. shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Wereldkaart in Typografie Wit op Zwart, is een moderne en educatieve Typografische Wereldkaart met alle landnamen als Witte tekst op een Zwarte achtergrond. Ook verkrijgbaar als Zwart op Wit.
!Voor belangrijke info over deze wereldkaart lees je op de laatste alinea "LET OP".

Alle landnamen zijn in de Nederlandse taal weergegeven en op de exacte topografische posities geplaatst. Er is gekozen voor een eigentijdse lettertype dat prima aansluit in hedendaagse woning- en zakelijke interieurs.
Vanaf een afstand ziet deze wereldkaart er al bijzonder creatief uit, maar eenmaal dichtbij zult u zien dat alle landnamen op speelse en abstracte wijze (en uiteraard op de juiste plek) geplaatst zijn. Deze unieke eyecatcher zal zeker opvallen en u en uw gasten triggeren om de kaart van dichtbij te bekijken.

LET OP: Voor het mooiste resultaat, raad ik aan om deze wereldkaart vanaf 150cm breed aan te schaffen, dit in verband met leesbaarheid van de landnamen. Alsook om deze wereldkaart op Xpozer te laten afdrukken. Waarom op Xpozer? Omdat dit product een spierwitte, gladde en matte oppervlak heeft waardoor alle landnamen zeer strak, scherp en goed leesbaar worden weergegeven.
Een print van deze wereldkaart met een breedte dat kleiner is dan 1 meter raad ik af. Dit omdat sommige kleinere landnamen (met name in Afrika) dan eventueel te klein en onleesbaar worden weergegeven.

Deze unieke wereldkaart is geïllustreerd door grafisch ontwerper Ricardo Bouman, eigenaar van on

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.shop Hier bestel je de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne met de hand- en digitaal geïllustreerde kaarten die gemaakt zijn door grafisch ontwerper en illustrator Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Bekijk de webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken