Wereldkaart op houtvezels

Wereldkaart op houtvezels van Wereldkaarten. shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 221246

Wereldkaart op houtvezels van Wereldkaarten. shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze wereldkaart is geïllustreerd op geperst hout met mooie zichtbare houtvezeltjes, oftewel MDF.
Deze creatie is tot stand gekomen door te experimenteren met maskeer vloeistof en koffie..... inderdaad koffie..... Het bruine pigment van een krachtige espresso is goed medium om mee te schilderen in aquarel. In deze illustratie heb ik meerdere lagen koffie gebruikt om de zeeën en wateren in te kleuren. Alle continenten heb ik gelaten zoals het is en hebben de natuurlijke kleur behouden van het MDF. Omdat koffie redelijk transparante opdroogt, zijn alle houtvezels goed zichtbaar. Het structuur van de houtvezels zorgt voor een stoere en industriële look, die perfect gecombineerd kan worden met een moderne of industriële woning-, school- of kantoorinterieur.

Deze wereldkaart is analoog geïllustreerd. Dat wil zeggen dat de illustratie geheel met de hand is gemaakt. De illustratie is na het illustreren uiteraard wel professioneel gefotografeerd en lichtelijk bewerkt in Photoshop om kleine slordigheden weg te poetsen. Op deze manier weet u zeker dat u een eye-catcher aan de muur zult hangen van professionele (foto)grafische kwaliteit.

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.Shop
Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie locaties die wij met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet. Bestel hier de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne wereld- en landkaarten die geïllustreerd zijn door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Bekijk de officiele webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken