Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

Wereldkaart van roest | metaal en aquarel van WereldkaartenShop

Werkcode: 955 695 Kopieer de werkcode

WereldkaartenShop profielfoto Deze kleur- en contrastrijke wereldkaart is een samensmelting van een fotobeeld van een gecorrodeerde stuk metaal en aquarel schilderkunst op een vezelrijke papier.
Alle continenten bestaan uit roest met een kleurrijke gradatie die van bovenaf azuurblauw is en naar beneden toe steeds meer roestige bruine, rode en aardse tinten weergeeft met prachtige structuren. De achtergrond bestaat uit een vezelrijke katoenen aquarelpapier waar ik met zwarte aquarel op heb geschilderd met de ‘nat op nat techniek’ met een mooie granulatie. Deze losse elementen heb ik op digitale wijze samengebracht.

Deze wereldkaart heeft een volledig zwarte achtergrond in aquarel. Deze wereldkaart is ook verkrijgbaar met een mooie aquarel kader waar aan de zijkanten de penseelstreken te zien zijn.

Deze wereldkaart valt onder digital art en qua stijl is het een combinatie van moderne hedendaagse kunst, Wabi-sabi en abstracte kunst.
Wabi-sabi is een wereldbeeld waarin de acceptatie van imperfectie centraal staat. De esthetiek wordt soms beschreven als het waarderen van schoonheid die imperfect en /of onvolledig van aard is.

Het structuur van het roest en papiervezels zorgen voor een stoere en industriële look, die perfect gecombineerd kan worden in een moderne of industriële wooninterieur of in een kantoorruimte.
Kortom een bijzondere wereldkaart voor de liefhebbers van metaalindustrie en een ruigere Grunge look in het interieur zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken, thuiskantoor of ontvangsthal.

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

WereldkaartenShop is een ontwerpstudio waar artistieke cartografische illustraties en schilderijen worden gemaakt door ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn studio werkt hij met zowel analoge mediums 'zoals verf- en inktsoorten' als moderne digitale mediums, zoals 'vector lijntekeningen en typografie' die op handmatige wijze op de computer en tekentablet worden geïllustreerd.

WereldkaartenShop bedenkt unieke cartografische concepten en staat voor hoge artistieke- en grafische kwaliteit. Alle kaarten worden op traditionele wijze gemaakt. Oftewel 'handgemaakt' en met passie voor het grafische vak, illustreren, schilderkunst en typografie.
WereldkaartenShop maakt daarom geen gebruik van kunstmatige intelligentie (Ai).

Alle originele kaarten zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Dit maakt het mogelijk om ook grote wandvullende wanddecoraties 'zoals Art-Frame en Naadloos Behang' te bestellen.

Benieuwd naar het verhaal en mooie binnenkijkers? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Meer weten over WereldkaartenShop?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    S.A. Heyne
    Nederland
    3.5 / 5

    het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
    ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Gerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed
    Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Jennie Nieuwenhuis
    Nederland
    4.5 / 5

    In alle opzichten heel tevreden
    Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
    De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Jan Terpstra
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige methode om fotograaf en klant bij elkaar te brengen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Arjen
    Nederland
    5 / 5

    Voldoet aan alle verwachtingen
    Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    G
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend
    Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
    Johannah
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service en goede kwaliteit
    Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit abstracte kunstwerk Wereldkaart van roest | metaal en aquarel van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden