Werken loont

Werken loont van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 156958

Werken loont van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Nooit vakantie, dagelijks naar je werk op en neer, deze werkster doet het elke dag droog of nat. Een macro bewerking met perspectief middels een gedeeltelijke texture.

Nikon D5300 met Nikkor 70-300 mm + 24 mm macro ring op statief met radio trigger. Handmatige instellingen.

Afwerking/bewerking in Photoshop met detail versterking en verscherping in pre processing. Om diepte aan het beeld te geven een texture toegevoegd.

Over Harry Stok

Freelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren. Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf. Bezit een Nikon D5300 camera. De volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm Complete studio in mobiel als vast, met zowel flits installatie als vaste daglicht verlichting. Daarbij is ook Green screen mogelijk.Als software gebruik ik veel: Photoshop CC2017 + Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Photomatix Pro en vele andere.

Alle werken