West, Potente, 1 van vier windstreken van het St Pietersplein (1/4)

West, Potente, 1 van vier windstreken van het St Pietersplein (1/4) van Atelier Liesjes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

West, Potente, 1 van vier windstreken van het St Pietersplein (1/4)

van Atelier Liesjes

West, Potente, 1 van vier windstreken van het St Pietersplein (1/4) van Atelier Liesjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665099
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Bekend van de film Angels & Demons als één van de kunstwerken van Bernini, die het plein in het Vaticaan ontworpen heeft in opdracht van een paus en de rooms katholieke kerk.

Het Bernini Mysterie (originele Engelse titel: Angels and Demons) is een thriller geschreven door Dan Brown waarin een reis terug in de tijd wordt gemaakt om de strijd tussen religie en wetenschap te verklaren. De dood gewaande Illuminati lijken springlevend en beramen hiermee een aanslag op het Vaticaan om de strijd tussen religie en wetenschap.

Gebouwen en plein waar de kunstwerken van Gian Lorenzo Bernini zich bevinden in Rome vormen de leidraad in de speurtocht naar de bom: de Capella Chigi (een zijkapel die onderdeel is van de Santa Maria del Popolo), de Engelenburcht, het Pantheon, Piazza Navona, het Sint-Pietersplein en de Santa Maria della Vittoria.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Atelier Liesjes profielfotoKunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken