Westcoast - USA

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 88449

Ricardo Bouman over Westcoast - USA

Deze foto is gemaakt tijdens een zonnige dag in de badplaats Monterey. De rondtrip bracht me op de bekende 17 Mile Drive met zijn mooie kustlijnen en prachtige bosrijke omgevingen. Monterey ligt aan de westkust van Amerika in de staat Californië tussen San Francisco en Los Angeles.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Westcoast - USA op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Westcoast - USA van Ricardo Bouman

Koop de foto Westcoast - USA van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88449
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.