Westerkerk in Amersfoort met vogels in de lucht.

Westerkerk in Amersfoort met vogels in de lucht. van Bart Ros

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Westerkerk in Amersfoort met vogels in de lucht.

van Bart Ros

Westerkerk in Amersfoort met vogels in de lucht. van Bart Ros

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 823713
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

De Westerkerk is een gereformeerde kerk vrijgemaakt aan de Lingestraat 10/Dollardstraat 58 in Amersfoort.De kerkgemeenschap heeft anno 2017 ongeveer 700 leden.

Westerkerk in Amersfoort met vogels in de lucht.

Het kerkgebouw is in 1996 aangewezen als rijksmonument vanwege het in de kerk aanwezige kerkorgel. Dit orgel werd oorspronkelijk gebouwd in 1883 voor de Haarlemse doopgezinde kerk door P. Flaes uit Amsterdam, maar werd in 1968 overgeplaatst.

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

Bart Ros profielfotoHALLO, MIJN NAAM IS BART ROS.
ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF.

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

Alle werken