Westkapelle, Nieuwjaarsdag

Westkapelle, Nieuwjaarsdag van Peter de Hoog

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Westkapelle, Nieuwjaarsdag

van Peter de Hoog

Westkapelle, Nieuwjaarsdag van Peter de Hoog

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437002
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Nieuwjaarsdag was een goed moment om op pad te gaan. Weinig verkeer, weinig mensen op de been. Er stond een lekker briesje langs de Zeeuwse kust.

Dit werk wordt aangeboden door Peter de Hoog

Peter de Hoog profielfotoFotografie heeft me van vroeg af aan geboeid. In den beginne met goedkope camera's en rolletjes waar nooit een bevredigend resultaat uit kwam. Tot ik in 2004 mezelf een Powershot cadeau deed. Die Powershot werd al snel gevolgd door de eerste DSLR. Sindsdien is fotografie echt een passie geworden.

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel gefotografeerd: portretten, bruiloften, feesten, concerten, landschappen, natuur etc. Dit resulteerde in een ontzettende dip. Na een aantal jaar begon de drang om te fotograferen toch weer te komen.

Nu richt ik me vooral op landschap en natuur. Niets moet, alles mag. En oh...liever zo min mogelijk mensen op de lokaties waar ik fotografeer. Helaas ontkom je er af en toe niet aan om op reis toch een plek aan te doen met veel andere toeristen ;)

Mijn motto is "Laten zien dat de wereld, naast alle ellende, toch ook heel mooi kan zijn.". Het nieuws laat al zoveel ellende zien. De wereld is echter ook mooi. Dat wil ik hier tonen.

Kijk gerust rond tussen mijn foto's en mocht je iets op mijn website of social media zien wat je aantrekt maar dat je hier niet kunt vinden, mail me dan gerust op info@peterdehoog.nl. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om te mailen.

Groet,
Peter

Alle werken