Wet pants...

Wet pants... van Bob Daalder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 72080

Wet pants... van Bob Daalder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Wet pants...  van Bob Daalder

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Mijn oog viel op de druppels waarop de zon scheen toen ik onderweg naar huis was na met de honden te hebben gelopen. Onmiddellijk toen ik thuis was heb ik mijn camera gepakt en ben ik terug gegaan. Ik was precies op tijd ... Deze foto had ik een half uur later niet kunnen maken. De zon had dan vermoedelijk de dauwdruppels al verdampt....

Over Bob Daalder

Bob Daalder profielfotoOngeveer 10 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken