When “Style meets Strenght”

When “Style meets Strenght” van Truckpowerr

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

When “Style meets Strenght”

van Truckpowerr

When “Style meets Strenght” van Truckpowerr

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 833315
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
180 gratis verzending!

Omschrijving

De Jaguar XJR is de krachtigste XJ van de Britse automobielconstructeur Jaguar. Het model loopt op z'n eind, geruchten gaan dat Jaguar aan een opvolger van de XJ bezig is, en daarmee zal ook de sportievere R verdwijnen. De auto bestaat gedeeltelijk uit aluminium, als er plaatstaal gebruikt zou zijn in plaats hiervan, had de auto 200 kg meer gewogen. De auto rust op een CATS-onderstel met luchtvering en adaptieve schokdemping. De huidige XJR is het derde model. De eerste XJR was een zescilindermodel op basis van de x300, het tweede model was gebaseerd op de x308, met een achtcilindermotor, d

Dit werk wordt aangeboden door Truckpowerr

Truckpowerr profielfotoHallo mijn naam is Furlin Chin en ik woon in Delft.

Een onderwerp vastleggen vereist uitgebreide kennis en ervaring van onderwerp en vereiste apparatuur. Door deze informatie te bundelen kan ik het beste bepalen wanneer iets op zijn mooist is. Mijn specialisaties liggen in de natuur-, landschaps- en nachtfotografie waarmee ik in de loop der jaren kennis heb kunnen opbouwen van bijvoorbeeld weerselementen, dierengedrag en ecologie. Dit zijn een aantal aspecten die ik meeneem tijdens het vastleggen van de beelden zoals ik ze op dat moment beleef en graag met anderen deel.

Fotografie is voor mij een weergave van een gevoel.
Geniet!

Hello I am 56 years old and live in Delft.

Photography is for me a representation of a feeling.In 2002 I photographed with a nikon FM.Now there is more "time" the "eye" is back in the active mode. Have a lot of fun!

Hallo, ich bin 56 Jahre alt und wohne in Delft.

Fotografie ist für mich die Darstellung eines Gefühls.2002 habe ich mit einer nikon FM fotografiert.Jetzt gibt es mehr "Zeit" das "Auge" ist wieder im aktiven Modus. Wir wünschen Ihnen viel Spaß!

Bonjour, j'ai 56 ans et j'habite à Delft.

La photographie est pour moi la représentation d'un sentiment.En 2002 j'ai photographié avec un nikon FM.Maintenant il y a plus de "temps" l'"œil" est de retour en mode actif. Amusez-vous bien !

Alle werken