Where East meets West [green marble] (gezien bij vtwonen)

van Affect Fotografie

- Werkcode: 837 577

Affect Fotografie over Where East meets West [green marble] (gezien bij vtwonen)

Mashup van twee oude meesters: Een vrije invulling samengebracht in één nieuw werk. Vrouw met hond tegen een achtergrond van een Japans aantekeningenboek.
Dit werk is voorzien van groen geaderd marmer. Het is ook beschikbaar zonder marmer structuur in de achtergrond onder werkcode 756608
Kijk voor een sfeerimpressie eens hier:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Affectfotografie&set=a.4745008995513874
Where East meets West [green marble] (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën 19e eeuw, Collage, Eijerkamp interieurtrends 2022, Fotografie, Honden, Japan, Oude Meesters, Portret, Rijksmuseum Amsterdam, Schilderijen, Vrouw, Woonstijl Vintage en vtwonen.
Affect Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken van Affect Fotografie


Meer weten over Affect Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Where East meets West [green marble] (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Where East meets West [green marble] (gezien bij vtwonen) van Affect Fotografie

Koop de collage Where East meets West [green marble] (gezien bij vtwonen) van Affect Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 837 577
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden