White walkers

van Davy Sleijster

- Werkcode: 410 675

Davy Sleijster over White walkers

Een prachtig natuur gebied genaamd het Wooldse Veen. Dit Veen ligt in de gemeente Winterswijk een plaats aan de Duitse grens. Ook dit veen gebied ligt op de grens Nederland Duitsland en maakt het zo een groot natuur gebied. In de zomer is het een pracht natuurgebied voor diversen vogel soorten. Maar ook in de winter periode is dit een pracht gebied om te wandelen en om te genieten.
Davy Sleijster profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Davy Sleijster

Geboren in Arnhem, daar al veel aandacht voor de natuur door veel in de natuur te zijn. In 1998 verhuist naar een klein plaatsje in de Achterhoek. Daar breng ik vele uren door in de natuur. Het liefst vroeg in de morgen om zo het mooie licht te vangen.

Alle werken van Davy Sleijster


Waarom je kiest voor White walkers als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

White walkers van Davy Sleijster

Koop dit digital art werk White walkers van Davy Sleijster als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 410 675
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden