Wie is de aap?

van Ines van Megen-Thijssen

- Werkcode: 335 731

Ines van Megen-Thijssen over Wie is de aap?

Soms is het antwoord niet helemaal duidelijk :-)
Wie is de aap? vind je in de categorieën Apen, Chimpansee, Dieren, Fotografie, Humor, Mensen, Portret, Vierkant (meetkunde) en Zwart-wit.
Ines van Megen-Thijssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ines van Megen-Thijssen

Kijk! Kun je ze zien? De schoonheid! Ik zie ze overal. In een moment...in het licht...in een compositie. Ze is in alles om ons heen. Alles wat je moet doen, is jezelf openen. Alles wat je moet doen...is zien. In september 2009 begon ik aan de Nederlandse Fotovakschool in Boxtel met de vakopleiding Fotografie en in 2012 behaalde ik het vakdiploma met specialisatie Portretfotografie. Het leven verliep en verloopt niet altijd zo als ik zou willen, niets is beslist, maar mijn passie voor dit vak drijft me vooruit en ik leef en ik zal ‘zien’....

Alle werken van Ines van Megen-Thijssen


Waarom je kiest voor Wie is de aap? als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Wie is de aap? van Ines van Megen-Thijssen

Koop de foto Wie is de aap? van Ines van Megen-Thijssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 335 731
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden