Wie kijkt er nu eigenlijk naar wie ;)?

Wie kijkt er nu eigenlijk naar wie ;)? van Koen Hoekemeijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wie kijkt er nu eigenlijk naar wie ;)?

van Koen Hoekemeijer

Wie kijkt er nu eigenlijk naar wie ;)? van Koen Hoekemeijer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447609
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Een heel nieuwsgierig walvisjong zwemt naast me en kijkt me eens goed aan.

Bultrug walvisjongen kunnen ontzettend nieuwsgierig zijn en wanneer de mensen in het water zich aan de regels houden dan is de moeder heel relaxed en laat ze haar kalf op onderzoek uitgaan. En dan kan het gebeuren dat een kalf op minder dan een meter van je langs zwemt. Onvergetelijke momenten!

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Koen Hoekemeijer profielfotoWoonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken