Wiesmann Roadster MF3 in blauwe kleur van aRi F. Huber

Werkcode: 564 461 Kopieer de werkcode

aRi F. Huber profielfoto Wiesmann - Vervaardiging van de individualisten
in samenwerking met MICHELIN.

Dit was de advertentie uit een Wiesmann Roadster-brochure van 2003: "Een Wiesmann Roadster MF3 is en blijft een blikvanger onder de auto's en nog meer wanneer de softtop zijn interieur opent voor de zon. Leder dat uw zintuigen streelt tot aan de passagiersstoel. Waar het oog ook kijkt, rijplezier & puur individualisme! Jaloerse blikken achtervolgen ze terwijl de 20-inch banden langzaam in beweging komen en de 252 kW (342 pk) motor ze met bruut geweld in de kuipstoelen met nappaleder in elke bocht duwt. Het verchroomde aluminium radiatorrooster is altijd een stap vooruit!

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Meer weten over aRi F. Huber?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
han van melick
Nederland
5 / 5

Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Anita van Splunter
Nederland
5 / 5

Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Peter Smeets
Nederland
4.5 / 5

Leuke print en super snelle levering. TOP!
Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Maarten
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Niels
Nederland
5 / 5

Heel mooi canvasdoek
Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Wiesmann Roadster MF3 in blauwe kleur van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
114,-103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!