Wild Flowers

van Maaike Wycisk

- Werkcode: 868 334

Maaike Wycisk over Wild Flowers

Maaike Wycisk ziet haar werk als een ontdekkingsreis waarin verschillende beelden en materialen versmelten tot nieuwe creaties. Geïnspireerd door Pop Art creëert ze kleurrijke kunstwerken waarin klassiek en digitaal samenkomen.

Dit werk is een combinatie van een foto van een naakt fotomodel gefotografeerd op haar rug, met daarover een wilde gof van bloemen en vlinders. Gouden applicaties geven het geheel een mooi, wild en mysterieuze uitstraling.

Bevallen de kleuren je niet of zoek je net iets anders? Maaike werkt ook in opdracht, dus neem vooral contact met haar op om je wensen te bespreken!
Maaike Wycisk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maaike Wycisk

Maaike Wycisk is geboren in 1979 in Spijkenisse, in de buurt van Rotterdam in Nederland. Na wat omzwervingen door Nederland en America woont ze nu in Zwitserland.

Ze was altijd geïnteresseerd in kunst is begonnen met het experimenteren met digital art. Dat is ook waar het grootste gedeelte van haar werk uit bestaat: combinaties van gezichten met verschillende structuren en materialen.

In de meeste van haar werken kiest ze een vrouwelijk gezicht als onderwerp. Soms gebruikt ze bekende gezichten als onderwerp, zoals Audrey Hepburn, Frida Kahlo en Marilyn Monroe. In andere gevallen is het gezicht minder bekend, wat de aura van mysterie accentueert die achter het stuk verborgen zit.

De effecten in haar kunst doen denken aan afbladderende muren of posters, wat eraan herinnert dat schoonheid niet eeuwig duurt. Haar kunst is daarom een kunst op zich, die gericht is op het creëren van schoonheid. Esthetiek prevaleert boven betekenis, het artistieke proces prevaleert boven boodschap.

Alle werken van Maaike Wycisk


Waarom je kiest voor Wild Flowers op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wild Flowers van Maaike Wycisk

Koop de illustratie Wild Flowers van Maaike Wycisk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868 334
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden