Wilde Zomer Bloemen 10

Wilde Zomer Bloemen 10 van FotoDennis.com

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Wilde Zomer Bloemen 10

van FotoDennis.com

Wilde Zomer Bloemen 10 van FotoDennis.com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 750646
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Summer Bouquet-serie is opgenomen in een groot veld met wilde bloemen; een verzameling bloemen in verschillende creatieve arrangementen. Bloemboeketten kunnen worden geregeld voor de inrichting van huizen of openbare gebouwen, of kunnen in de hand worden gehouden. Handboeketten worden geclassificeerd op basis van verschillende populaire vormen en stijlen, waaronder ruikende, halve maan en trapsgewijze boeketten.

Deze opstelling gebeurt door verschillende standpunten. De wilde bloemen zijn precies waar ze zijn. Elk arrangement van bloemen wordt gemaakt door waar het staat en waar ik de camera op richt. Later in de nabewerking werden kleine kleurverbeteringen aangebracht.

Dit werk wordt aangeboden door FotoDennis.com

FotoDennis.com profielfotoPROFESSIONEEL FOTOGRAAF UIT ‘S-HERTOGENBOSCH (DEN BOSCH)
WAT DOE IK
Een door modder besmeurde atleet, zenuwachtige blikken in het stadhuis, niet stil zittende kinderen en een strak aangeklede beursvloer. Het komt allemaal voor mijn lens.
Ik ben Dennis Khalil en ik fotografeer. Dat doe ik overal. Bruiloften, bedrijfsevenementen, in de natuur, in mijn studio in ”s-Hertogenbosch, tijdens een sportevenement of festivals; ik maak foto’s. Foto’s waarmee ik je op een bijzondere en persoonlijke manier vastleg. Waarbij ik techniek en gevoel combineer en je zo echt en mooi mogelijk probeer weer te geven. Bijzondere foto’s.

Je kan bij mij terecht voor verschillende vormen van fotografie. Denk aan bedrijfsfotografie, sportfotografie, reclamefotografie, productfotografie, sfeerreportages of bruidsreportages. Maar ook portretfotografie in mijn studio in Den Bosch of op een locatie die jij kiest. Van jou alleen, het hele gezin of van de kleinkinderen speciaal voor opa en oma. Ik maak de foto; op al die locaties, van die verschillende gebeurtenissen, maar altijd bijzonder. Op mijn manier, passend bij jou.

WIE BEN IK
Al vanaf jonge leeftijd ben ik op een creatieve manier bezig om dingen te maken. Hierin ben ik altijd gedreven door fantasie en passie. Een mooi beeld, een diepe kleur, een interessante vorm of een gevoel. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Hier merkte ik dat ik zelf w

Alle werken