Wilde rose bloem de inkarnaatklaver

Wilde rose bloem de inkarnaatklaver van J..M de Jong-Jansen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wilde rose bloem de inkarnaatklaver van J..M de Jong-Jansen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 607383
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Wat kleurt deze prachtig op de velden tussen het groen en andere wilde bloemen.
De mooie dieprose kleur straalt in het zonlicht en zijn aantrekkelijk voor de bijen en vlinders.
Deze inkarnaatklavers staan in het volkstuintje (waar ik vaak te vinden ben) te pronken met meerdere andere soorten wilde bloemen. Wat heb ik graag mijn camera bij me als ik de mooie kleuren in het bloemenveld zie staan, hopend dat er niet al te veel wind aanwezig is kan ik me vermaken met deze bloemen om ze op beeld te zetten. Ik zocht rondom een lichtere achtergrond zodat de kleur van deze bloem goed te zien is.
Een krachtige kleurende foto van deze inkarnaatklaver, die vast een aantrekkingskracht heeft op iedereen die deze ziet in de natuur.

Dit werk wordt aangeboden door J..M de Jong-Jansen

J..M de Jong-Jansen profielfotoNaast mijn werk als verpleegkundige is fotograferen een hobby waar ik me uren mee kan vermaken.
In mijn volkstuin en in de natuur ben ik dus vaak fotograferend bezig tussen al die vrolijke kleuren, planten, bloemen, allerlei kleine insecten en er zijn prachtige vlinders.
Spontaan een wandeling 'met mijn camera op pad' geeft mij een ook een groot plezier en wat mij onderweg opvrolijkt leg ik vast en die interesse van dat moment wil ik graag delen.
Ook macrofotografie heeft mijn interesse en hopelijk werkt het weer dan een beetje mee en kunnen de diertjes wachten tot ik een leuk plaatje heb kunnen maken :-), zo ja.... zullen deze foto's ook hier te zien zijn.
Ik vindt het leuk om feedback te krijgen en het is een hele eer voor me als 'mijn werk aan de muur' bij iemand zou hangen.

Alle werken