William Holman Hunt - Claudio and Isabella

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311800

Over William Holman Hunt - Claudio and Isabella

William Holman Hunt - Claudio and Isabella

William Holman Hunt (Londen, 2 april 1827 – Kensington, 7 september 1910) was een Engels kunstschilder.Hunt werd opgeleid voor een loopbaan in de handel. Hij werkte vervolgens tien jaar lang als kopiist in het British Museum en de National Gallery in Londen.Na een aanvankelijke weigering, werd hij in 1845 uiteindelijk toegelaten tot de Royal Academy. Hier ontmoette hij John Everett Millais en Dante Gabriel Rossetti, met wie hij in 1848 de beweging van de Prerafaëlieten oprichtte, een groep die de basis legde voor de jugendstil.
William Holman Hunt - Claudio and Isabella vind je in de categorieën Claudio and Isabella, Kunstgeschiedenis, Oude meesters, Prerafaëlieten, Schilderijen, Symbolisme en William Holman Hunt.

Waarom je kiest voor William Holman Hunt - Claudio and Isabella op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

William Holman Hunt - Claudio and Isabella uit de oude meesters collectie

Koop William Holman Hunt - Claudio and Isabella als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311800
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.