William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 801

Over William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple

William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple

William Holman Hunt (Londen, 2 april 1827 – Kensington, 7 september 1910) was een Engels kunstschilder.Hunt werd opgeleid voor een loopbaan in de handel. Hij werkte vervolgens tien jaar lang als kopiist in het British Museum en de National Gallery in Londen.Na een aanvankelijke weigering, werd hij in 1845 uiteindelijk toegelaten tot de Royal Academy. Hier ontmoette hij John Everett Millais en Dante Gabriel Rossetti, met wie hij in 1848 de beweging van de Prerafaëlieten oprichtte, een groep die de basis legde voor de jugendstil.
William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple vind je in de categorieën Kunstgeschiedenis, Oude Meesters, Prerafaëlieten, Religie, Schilderijen, Symbolisme, Tempel en William Holman Hunt.

Waarom je kiest voor William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple uit de oude meesters collectie

Koop William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 801
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden