Winter Wadden

Winter Wadden van Anna Zuidema

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 40884

Winter Wadden van Anna Zuidema

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Winter Wadden van Anna Zuidema

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hoewel het al maart is, is het nog volop winter in ons land. Deze foto heb ik gemaakt op de Noordelijke Zeedijk net buiten Harlingen. Vroeg op de ochtend, het had een beetje gesneeuwd en alle tinten pasten goed bij elkaar, koel en helder. Een fikse bui hing aan het eind van de dijk boven de Waddenzee, de dijk geeft mooi perspectief.

Over Anna Zuidema

Anna Zuidema profielfotoMijn naam is Anna Zuidema. Ik ben gepassioneerd amateur Natuur-, Macro- en Weerfotograaf. Ik ga bijna nooit op stap zonder mijn camera, er is zoveel moois om vast te leggen. Mijn camera's: Canon Eos 6D en de Eos 500D en mijn meest gebruikte objectieven de Tamron 24-70mm f/2.8 sp di vc usd en de Canon Ef 100mm f/2.8. Ik probeer mijn werk zo puur mogelijk te houden en blijf dicht bij de foto zoals deze genomen is. Veel plezier op deze pagina en wie weet hangt straks mijn werk bij jou aan de muur!

Alle werken