Winter cristals

van Elianne van Turennout

- Werkcode: 921768

Elianne van Turennout over Winter cristals

Een foto van een blad met vorst op straat met een vleugje strijklicht. De schoonheid van de kou, met een vleugje warmte van de zon.
Winter cristals vind je in de categorieën Belichting (fotografie), Blad, Bokeh, Fotografie, Herfst, IJs, Scherptediepte, Wachtkamer, Warmte, Winter en Zon.
Elianne van Turennout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken van Elianne van Turennout


Meer weten over Elianne van Turennout?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Winter cristals op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winter cristals van Elianne van Turennout

Koop de foto Winter cristals van Elianne van Turennout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 921768
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.