Winter in Noorwegen, donker en toch zo kleurvol

van Koen Hoekemeijer

- Werkcode: 484966

Koen Hoekemeijer over Winter in Noorwegen, donker en toch zo kleurvol

De winter in Noorwegen is lang en vooral donker is iets wat je vaak hoort... Maar dat je ook prachtige kleuren hebt en fantastisch wildlife is minder bekend.

Ieder jaar trekken grote scholen haring richting the noord Noorse fjorden. En ze zijn niet alleen, honderden walvissen en orka's volgen de haring om er goed van te eten. Met de zon die niet opkomt maar wel op de hemel schijnt kun je prachtige kleuren zien en dat maakt de ervaring nog specialer...

En vergeet niet, in de avond kun je het magische Noorderlicht zien.
Koen Hoekemeijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Koen Hoekemeijer

Woonde in Amsterdam, maar besloot in 2018 om z'n dromen na te jagen. Woont en werkt momenteel in Tonga alwaar hij werkt voor een whale snorkeling operator. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken van Koen Hoekemeijer


Waarom je kiest voor Winter in Noorwegen, donker en toch zo kleurvol op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winter in Noorwegen, donker en toch zo kleurvol van Koen Hoekemeijer

Koop dit digital art werk Winter in Noorwegen, donker en toch zo kleurvol van Koen Hoekemeijer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484966
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.