Winter komt spoedig van Elianne van Turennout

Werkcode: 418 658 Kopieer de werkcode

Elianne van Turennout profielfoto Ik had het voorrecht om deze prachtige dame te fotograferen in Denemarken. Er straalde iets bijzonder unieks uit van haar gezicht. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om dit werk te bekijken.

Deze ontmoeting vond plaats tegen een eenvoudige witte achtergrond, waarbij de aandacht volledig op de persoon voor de camera gericht was. In haar gelaatstrekken ontdekte ik een zeldzame combinatie van schoonheid en karakter, een uitdrukking die diepere lagen van emotie en verhaal belichtte.

Haar blik sprak boekdelen; er school een verhaal van leven, liefde en veerkracht achter haar ogen. Misschien was het de blik van iemand die de wereld met open armen omarmt, ondanks de uitdagingen die het leven kan bieden.

Het was een voorrecht om dit moment vast te leggen, om deelgenoot te zijn van haar verhaal, al was het maar voor een kort moment. Als fotograaf is het mijn passie om de schoonheid en individualiteit van mensen vast te leggen, en in haar vond ik een bron van inspiratie en verwondering.

Dank u voor het nemen van de tijd om deze foto te bekijken en om deelgenoot te worden van dit moment van gedeelde menselijkheid en schoonheid. Moge deze afbeelding een bron van vreugde en reflectie zijn, een herinnering aan de kracht en diversiteit van de menselijke ervaring.

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Meer weten over Elianne van Turennout?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Marco
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig goed geregeld allemaal.??
    Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Super kwaliteit
    Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Jan en Diny
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
    Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Gerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed
    Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Joseph
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig afgewerkt
    Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Riccardo
    Nederland
    5 / 5

    De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Barbra
    Nederland
    5 / 5

    Goede advisering en service ook bij problemen
    Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit portret Winter komt spoedig van Elianne van Turennout op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden