Winterlicht Wilhelminasingel Maastricht, Nop Briex

Winterlicht Wilhelminasingel Maastricht, Nop Briex van Nop Briex

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Winterlicht Wilhelminasingel Maastricht, Nop Briex van Nop Briex thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 171696

Winterlicht Wilhelminasingel Maastricht, Nop Briex van Nop Briex

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Winterlicht Wilhelminasingel Maastricht, Nop Briex van Nop Briex

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Wilhelminasingel op een koude winterdag in Maastricht door Nop Briex. Het Maria standbeeld met de 4 bischoppen. Olieverf op paneel (MDF), 500 x 400 mm. Impressionistische stijl. Origineel is te koop, 425 euro. Info: art@briex.eu

Over Nop Briex

Nop Briex profielfoto"Ik ben geboren en als Norbert Lambriex in 1965, opgegroeid in het boeren-mijnwerkers-forensendorp Beek in Zuid-Limburg. Nop Briex is mijn artiestnaam. Tijdens mijn kampeerwandelingen, fietstochten, familie-uitstapjes en vakantie maak ik schetsen, foto's en schilderijen. Sommige ‘en plein air’ veldwerken zijn gemaakt in één sessie (alla prima), andere werken zijn geschilderd thuis in mijn atelier. Zelfs hedendaagse en historische afbeeldingen die ik waar dan ook vind inspireren mij of ze te hergebruiken voor nieuwe me re-actionaire moderne impressionistische kunst. Ik bewonder eenieder die een tekening of een schilderij maakt, zonder te oordelen over iemand's talent of stijl. Mijn tekeningen en schilderijen zijn snelle schetsachtige impressies met vlotte en losse toetsen, de schilderijen vaak kleurrijk. Gedreven door gepassioneerd ongeduld en verrukking schilder ik erg snel met emotie, wars van perfectie, en oplettend om niet in gepruts te eindigen. Composities in onafgewerkte vorm, werken die onderdeel zijn geworden van de impressionistische heropleving. Evoluerend naar een meer kleurrijk en abstractere vorm van essentieel hedendaags imaginair expressief impressionisme."

Alle werken