Winterochtend - De Molendriegang in Leidschendam - Panorama

Winterochtend - De Molendriegang in Leidschendam - Panorama van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 246506

Winterochtend - De Molendriegang in Leidschendam - Panorama van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

"De Molendriegang in Leidschendam in een winterse landschap als panoramafoto. Gefotografeerd op 29 november 2016. Een koude nacht zorgde voor strenge vorst en overdag lukte het de laaghangende zon niet om het deze prachtige dramatische en minimalistische landschap te ontdooien. Op het weiland zijn ook schapen zichtbaar.
De Drie Molens in Leidschendam, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam / Wilsveen. De molens die al sinds 1672 bestaan, staan in het mooie polderlandschap van De Driemanspolder dat zich bevindt tussen de steden Den Haag en Zoetermeer en vlak naast het dorpje Stompwijk.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken