Winterochtend - De Molendriegang in Leidschendam

Winterochtend - De Molendriegang in Leidschendam van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Winterochtend - De Molendriegang in Leidschendam van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 246505
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

"De Molendriegang in Leidschendam in een winterse landschap ten hoogt van de dijk. Gefotografeerd op 29 november 2016. Een koude nacht zorgde voor strenge vorst en overdag lukte het de laaghangende zon niet om het deze prachtige dramatische en minimalistische landschap te ontdooien. Op het weiland zijn ook schapen zichtbaar.
De Drie Molens in Leidschendam, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam / Wilsveen. De molens die al sinds 1672 bestaan, staan in het mooie polderlandschap van De Driemanspolder dat zich bevindt tussen de steden Den Haag en Zoetermeer en vlak naast het dorpje Stompwijk.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken