Winters landschap in Yellowstone van Sjaak den Breeje

Werkcode: 969 722 Kopieer de werkcode

Sjaak den Breeje profielfoto In de winter zijn de kleuren en structuren van het landschap, in combinatie met de sneeuw, van Yellowstone bijzonder fraai.

Dit werk wordt aangeboden door Sjaak den Breeje

Hallo! Mijn naam is Sjaak den Breeje, fotograaf uit De Bilt / Utrecht.
Regelmatig vind je mij in de natuur rond Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug. Op zoek naar nieuwe en unieke beelden!

Foto’s om jouw woon- en werkruimte nog mooier te maken. En voor ondernemers die net als ik de natuur een warm hart toedragen en beeld nodig hebben voor hun bedrijf.

Ik ben als fotograaf gevestigd in De Bilt, een dorp aan de rand van Utrecht en omgeven door de prachtige landgoederen, het Kromme Rijn gebied en de fraaie Utrechtse Heuvelrug.

Neem gerust een kijkje in mijn shop en bewonder de natuur!

Meer weten over Sjaak den Breeje?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Emiel
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    T
    Nederland
    5 / 5

    Goed
    Correct uitgevoerd, blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    E.J.K.
    Nederland
    5 / 5

    Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Ben
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
    We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Guido
    Nederland
    5 / 5

    Ze leveren wat ze zeggen
    Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Cor
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Winters landschap in Yellowstone van Sjaak den Breeje op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden