Winter in het bos, twee rijen bomen met sneeuw van Discover Dutch Nature

Werkcode: 513 492 Kopieer de werkcode

Discover Dutch Nature profielfoto Sneeuw tussen de bomen in het bos. Het bos is prachtig tijdens de winter. Twee bospaden net nadat de eerste sneeuw is gevallen. De prachtige witte sneeuw met de donkere bomen maakt het sprookjesachtig.

Dit werk wordt aangeboden door Discover Dutch Nature

Ontdek de schoonheid van de Nederlandse natuur met Discover Dutch Nature. Als twee gepassioneerde fotografen richten wij ons voornamelijk op het vastleggen van de prachtige natuur dicht bij huis. Via ons Instagram-account (@discoverdutchnature) en onze website delen we graag onze foto's en tips met u.

Maar we gaan verder dan alleen Nederland. Ook in het buitenland verkennen we adembenemende bestemmingen, zoals Amerika, Canada IJsland, Afrika en Frankrijk, waar we de natuur op haar fenomenale hoogtepunten vastleggen. We geloven dat de natuur geen grenzen kent en willen u de mogelijkheid bieden om een stukje van deze prachtige wereld in huis te halen.

Via werkaandemuur.nl geven we u de gelegenheid om te genieten van de diversiteit en schoonheid van onze foto's. Of u nu kiest voor een schilderachtig Nederlands landschap of een spectaculaire bestemming in het buitenland, onze werken brengen de natuurlijke pracht tot leven en voegen een vleugje inspiratie en sereniteit toe aan uw interieur.

Ontdek de adembenemende beelden van Discover Dutch Nature en laat de natuurlijke pracht uw leefruimte verrijken.

Meer weten over Discover Dutch Nature?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

E Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
IsoJacobijntje Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Hans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Anita Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Sonja Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Jeannette Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Ken Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Ingrid Luijten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Anneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Pierre Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Marja Wouters Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heeeeel mooi
Heeeeel mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Marian Kool Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Winter in het bos, twee rijen bomen met sneeuw van Discover Dutch Nature op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden